fredag 19 februari 2010

Jubileum med spets!


I tisdags firade vi på Hälsingestintan 10-årsjubileum. Med Ebba Blitz som moderator och ett knappt tiotal insatta personer i köttbranschen debatterades köttfrågor i två timmar. Gå gärna in och läs mer om detta under nyheter. Efter debatten åt vi en härlig middag med Hälsingestintan kött som huvudrätt förstås. Det var ett 60-tal personer som minglade och hade trevligt. Hälsingestintan har hunnit med mycket på 10 år. Vi har förändrat en hel del ute i butikernas köttdiskar till gagn för kvalitetsmedvetna kunder. Det känns härligt! Och hemligheten bakom framgångarna? En riktigt bra produkt förstås, men inte minst sitter det i teamet bakom allt. Medarbetarna som med full glöd varje dag på året sprider budskapet om hög kvalitet på kött och ser till att varenda köttbit kommer fram till rätt butik i rätt tid. Det är något att vara riktigt stolt över!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar